Wat kun je bij een nagelgroothandel kopen?

Ben jij van plan om je eigen nagelsalon te starten? Of heb je misschien al een schoonheidssalon en wil je daar ook nagelstyling gaan aanbieden? Dan moet je allereerst een goede nagelgroothandel zoeken. Daar kun je alles bestellen wat je maar nodig hebt om nagels te verzorgen en lakken. Een nagelbehandeling bestaat natuurlijk uit verschillende onderdelen. Allereerst moeten de nagels worden genipt en gevijld, waarna meestal de nagelriemen worden teruggeduwd. Bij een nagelgroothandel vind je de beste nagelschaartjes, vijltjes en andere benodigdheden om deze basisverzorging aan te kunnen bieden. Daarna is het tijd voor het lakken van de nagels!

Nagellak bij een nagelgroothandel bestellen

Je kunt natuurlijk geen nagelsalon starten zonder allerlei kleurtjes nagellak. Wat je de laatste jaren veel ziet is gellak. Dit is een speciaal soort lak (wat dikker dan normaal) die je onder een lamp laat drogen en uitharden. Deze blijft veel langer zitten en beschadigt minder snel dan normale nagellak. Gellak alsmede de lamp die je daarvoor nodig hebt kun je ook bestellen in een nagelgroothandel. En natuurlijk hebben ze deze gellak in super veel verschillende kleuren, net als normale nagellak. Sterker nog, een nagelgroothandel heeft doorgaans nog veel meer kleuren dan jij kunt aanbieden in je salon. Veel nagelstylistes kiezen dan ook een vaste selectie van ongeveer 30 kleuren. Daar heb je al meer dan genoeg aan, en het is echt niet nodig om veel meer kleuren op voorraad te hebben.

Nail art supplies van een nagelgroothandel

Een echte nagelstyliste biedt natuurlijk naast het standaard lakken van de nagels ook nail art aan. Dit heeft betrekking op het maken van heuse kunstwerkjes op de nagels. Je kunt dit doen met glitters en flakes, maar ook door zelf allerlei vormpjes op de nagels te ‘schilderen’ met een dun kwastje. Er bestaat zelfs speciale nagellak met een marble effect, super tof om mee te experimenteren. En uiteraard verkopen ze al deze nail art supplies ook bij een nagelgroothandel, want daarmee creëer je de mooiste, super originele looks.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.